Mobilne hiške

Prostorne

Unikat

Tehnično dovršene

Poljubna razporeditev

Enostavno, Moderno, Unikatno

Mobilna hišica ne zagotavlja le udobja in prijetnega bivanja, omogoča vam tudi svobodo – postavite jo lahko na vašo izbrano parcelo ali pa vam parcelo najdemo mi. Veliko ljudi išče udobno in majhno počitniško hišo, ki se lahko enostavno namesti na parceli. Naše mobilne hišice so popolnoma nove in v celoti opremljene, materiali so visoke kakovosti, zaključni elementi pa se barvno optimalno ujemajo. Vse to našo mobilno hišico naredi najljubši kraj za preživljanje prostega časa in dopusta.

Potrudili se bomo, da bo naša mobilna hišica stoodstotno izpolnila vaša pričakovanja. Zaradi najkakovostnejših materialov in stabilne konstrukcije boste v njej uživali vrsto let. Spoznajte našo ponudbo, oglejte si razporeditev prostorov, preverite, kaj ponujamo. Zahvaljujoč ponudbi GT MOBIL boste imeli svoj košček nebes z udobno, varčno in kakovostno mobilno hišico, kjer koli želite! Vabimo vas, da se seznanite z našo ponudbo.

Splošne specifikacije

Mobilne hišice so zgrajene po sistemu skeletne gradnje hiš in so sestavljene iz lesenega KVH skeleta in okvirja.
Prednost naših hišic je ravno v skeletni gradnji, kar pomeni, da so tla iz KVH profilov in niso del podvozja.
Šasija ima dva fiksna in nastavljiva vlečna droga (sprednji / zadnji), kar poenostavi postavitev hišice.
Pocinkano podvozje je vijačeno na skeletno konstrukcijo, kar omogoča dodatno stabilnost in trdnost hiške.
Hišice imajo velika panoramska okna (trojna zasteklitev 4+18+4+16+4) in vrata s senčili in komarniki, kar daje hiški modern izgled. Okna v vsaki od hišic so narejena iz PVC z dovodnim sistemom (trojna zasteklitev 4+12+4+12+4).
Standardna oprema hiške vključuje tudi veliko panoramsko okno z drsnim sistemom. Dimenzije panoramskega okna so 4000 x 2100 mm.
Notranja vrata so elegantna in praktična iz MDF.
Stene v notranjosti hiše so zaključene s Knauf ploščami, bandažirane in barvane v pestro paleto barvnih odtenkov.
Na tleh so kvalitetne vinil plošče.
Enofazna električna napeljava, priročno nameščene vtičnice, stikala in razdelilna omarica, dvojna električna vtičnica zunaj.
Vodovodni priključki za kuhinjo in kopalnico, možnost ventila za priklop pralnega stroja, odzračevanje sanitarnega sistema. Vsaka mobilna hišica ima grelnik vode.

TV instalacija se nahaja v dnevnem prostoru, opcijsko pa lahko tudi v vseh spalnicah.

Na zunanji steni hiške je praktična in varčna LED osvetlitev, ki zagotavlja udobje in varnost. V vsaki sobi je tudi varčna LED osvetlitev notranjosti.

Ogrevanje in hlajenje mobilnih hišic je urejeno s sodobno klimatsko napravo, v kopalnici je funkcionalen električni radiator (lestev).

Po želji prilagodimo tudi notranji tloris oziroma postavitev in izbiro pohištva.

Poljubna razporeditev prostorov

Hišica je sestavljena iz osrednjega bivalnega prostora s kuhinjo in jedilno mizo, največ s tremi spalnicami (odvisno od velikosti hišice) in kopalnice z WC-jem. Dnevna soba je opremljena s prilagojenim prostorom za televizor.

Kopalnica

 • tuš kabina široka 90 x 130 cm z armaturo
 • omara z umivalnikom in velikim ogledalom z razsvetljavo
 • WC
 • radiator lestev električni
 • priključek za pralni stroj

Kuhinja

 • vgrajeno pohištvo
 • pomivalno korito z armaturo
 • steklokeramična kuhalna plošča (možnost indukcije ali plin)
 • hladilnik
 • možnost pečice in pomivalnega stroja širine 45cm

Velika spalnica

 • postelja 160 x 200 cm
 • garderobna omara
 • nočni omarici in praktične police

Ostale spalnice

 • postelji ali pograd velikosti 80 x 200 cm ali postelja 160 x 200 cm
 • garderobna omara

Prilagodljivo, prostorno in kvalitetno

Vsaka od hišic je izdelana na podlagi pripravljenega projekta ali po individualnem naročilu. Naše stranke lahko prosto spreminjajo postavitev prostorov. Dimenzije mobilne hišice prilagodimo vašim potrebam. Hišico lahko sestavimo tudi na lokaciji postavitve.

Z veseljem izdelamo individualno notranjo ureditev, ki vam zagotavlja najvišje udobje.

MOBILNA HIŠICA GT MOBIL dimenzije 8,6 x 4 m je dobavljiva že od 53.500€ + DDV z vso po meri narejeno opremo ter teraso. Hišica je lahko postavljena na vašo lokacijo, lahko pa vam uredimo tudi lokacijo, ki je v tistem trenutku na izbiro pri nas.

Smo profesionalci in navdušeni nad tem, kar počnemo. Sami preživljamo prosti čas v prijetni notranjosti, pa tudi v čudoviti in zeleni okolici. Smo lastniki mobilnih hišic, zato vemo, katere rešitve so praktične – vse smo preverili sami. Priporočamo vam mobilne hišice GT MOBIL.

Edinstven dizajn

Mobilna hiška GT MOBIL je ustvarjena na podlagi individualnih smernic naših strank, kar je povezano tudi s posameznim vrednotenjem njene učinkovitosti. Hkrati bo takšna počitniška hišica izpolnila vsa pričakovanja, bo tudi edinstvena in unikatna, v vseh pogledih prilagojena zahtevam kupcev.

Prilagodili se bomo vašim željam, predlogom, idejam. Rešitve, ki jih bomo izvajali skupaj, pa bodo zagotovo izjemne. Pripravljeni smo, da dizajn prilagodimo vašim željam.

Naše dolgoletne izkušnje bomo uporabili za uspešno oblikovanje mobilne hišice za vas. Imamo znanje in veščine, ki smo jih pridobili v preteklih letih z gradnjo različnih avtodomov in camp prikolic za številne stranke.

Poleg tega lahko z vami – kot lastniki mobilnih hišic – delimo izkušnje, ki jih imamo sami, saj vemo, kaj deluje v praksi in kaj je funkcionalno, ker smo to preverili sami in bomo to znanje z veseljem tudi delili. Odgovorili vam bomo na vsa vprašanja, razblinili dvome in skupaj bomo poskušali za vas ustvariti nekaj unikatnega!

Lahko prosto uredite razporeditev prostorov, se odločite za eno, dve ali celo tri spalnice, opremite dnevno sobo s toliko okni, kolikor vam bo najbolj ustrezalo in določite njihove dimenzije.

Barve sten v hiši lahko sami izbirate med široko paleto barv, ki jih imamo na voljo, enako velja za tla.

Kuhinjo boste oblikovali sami, tako da bo vsak od obrokov, pripravljenih v njej, pripravljen čim prej in z največjim užitkom. Tudi od zunaj bo individualno zasnovana hiška videti drugače kot katera koli druga hiška, ker bo edinstvena, unikatna!

Še več, sami se lahko odločite, kakšne barve naj bodo zunanje stene, tako da izberete fasado, ki vam ustreza, pa tudi okvir oken ali panoramskih vrat.

Zaradi zadostne izolacije sten in strehe ste lahko prepričani, da bo popolna tudi v ledenih, vetrovnih ali vročih dneh.

Uresničite svoje sanje o svobodi. Zahvaljujoč našim mobilnim hišicam lahko živite kjer koli. In to dobesedno! Kakovostna, izvirna oblika, zanesljivo svetovanje. Individualno, a tudi celovito delamo za vas.

Galerija slik - Zunanjost

Galerija slik - Notranjost